Fri Frakt över 850:- ❤️ 30 Dagar Öppet Köp ❤️KLARNA

Fri Frakt över 850:- ❤️ 30 Dagar Öppet Köp ❤️ KLARNA

Din vagn

Din varukorg är tom

Om Nova Equisport

Nova Equisport har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 2008 då vi bestämde sig för att ta fram sina egna hästprodukter på grund av bristen på tillgängliga alternativ från vanliga leverantörer. Under flera år användes namnet Nova Sport för att skapa produkter för andra sporter. 

Efter vi ha drivit en stor ridsportsbutik i arton år beslutade vi 2018 att stänga butiken och istället satsa helt på e-handel över hela Sverige. Detta innebar också en förnyelse av varumärket och en fokusering på endast hästprodukter, vilket resulterade i ett namnbyte till Nova Equisport. År 2019 lanserade Nova Equisport sin egen hemsida för att visa upp sina produkter och sin vision.

Under 2020 började Nova Equisport ta fram en helt ny kollektion av hästtäcken under namnet NovaLine och året därpå lanserades en ny logotyp för NOVA som föreställer ett hästhuvud och representerar varumärkets fokus på hästsport. Nova Equisport har som ambition att etablerat sig som en ledande leverantör inom hästsporten genom sitt fokus på hög kvalitet och unika produkter. Med den nya satsningen på NovaLine ser det ut som att Nova Equisport kommer fortsätta att vara en viktig aktör inom hästsporten i många år framöver.

Under 2023 öppnade Nova Equisport en egen webbshop för att göra det enklare för kunder att hitta och köpa våra högkvalitativa produkter inom hästsport. Webbshopen kommer att vara användarvänlig och lätt att navigera. Nova Equisport kommer att erbjuda enkel och smidig betalning genom olika betalningsalternativ, och sätter även kundservice i högsta prioritet genom möjlighet för kunder att direkt kontakta företaget för hjälp eller rådgivning om vilka produkter som passar deras behov. Med den nya webbshopen kommer Nova Equisport fortsätta att erbjuda sina kunder det bästa inom hästsportprodukter och fortsätta vara en ledande aktör inom hästsporten. Nova Equisport ägs av Ingela och Patrick Jacobsen via bolaget VeraNord AB

Vi som står bakom Nova Equisport

Vi som grundat Nova Equisport heter Patrick och Ingela Jacobsen och vi har en gedigen erfarenhet inom hästsporten. Tillsammans har vi drivit halvblodsavel och tävlingstall. Ingela har varit en aktiv dressyrryttare sedan barnsben.

Vi har också över 20 års erfarenhet av att driva ridsportsbutik och har arbetat med över hundra olika varumärken och leverantörer inom hästbranchen. Denna erfarenhet har gett oss en god insikt i vad som krävs för att erbjuda våra kunder prisvärda och snygga produkter med bra kvalitet och passform.

Vi är alltid uppdaterade om trender inom hästsporten och vi väljer noggrant ut material för att säkerställa att våra produkter inte bara ser bra ut, utan även är funktionella och bekväma för häst och ryttare. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och service, oavsett om det gäller att hitta det perfekta täcket eller att välja rätt utrustning för tävling.

Vi är stolta över att ha grundat Nova Equisport och ser fram emot att fortsätta att utveckla och erbjuda högkvalitativa produkter till våra kunder inom hästsporten.

Ingela & Patrick Jacobsen